Fordele ved bæltetraktorer

Bæltetraktor har stor trækkraft, høj trækeffektivitet, lavt jordingsspecifikt tryk, stærk vedhæftning, god driftskvalitet, enkel betjening, bekvem vedligeholdelse og høj omkostningsydelse af udstyret, især velegnet til plantningsoperationer med tunge belastninger og terrasser som f.eks. landbrugsjord, tung lerjord og landindvindingsoperationer i bjergrige og bakkede områder.

Høj trækkraft og høj trækeffektivitet

Bæltetraktorer har højere vedhæftning og trækkraft end hjultraktorer, og bæltetraktorers trækkraft er 1,4~1,8 gange større end hjultraktorer til maskiner med samme vægt. Den 102,9 kW bæltetraktor blev testet til at være 132,3 kg lettere end 1804 hjultraktoren med 1804 kW, men dens trækkraft var 1,3 gange større end 1804-hjultraktoren. Med hensyn til trækkrafteffektivitet er trækkrafteffektiviteten for hjultraktorer 55%~65%, og trækkrafteffektiviteten for bæltetraktorer er 70%~80%.Sammenlignet med firehjulstrukne hjultraktorer med samme hestekræfter er bæltetraktorers trækkrafteffektivitet 10%~20% højere.Generelt har en 66,15 kW bæltetraktor den samme trækkrafteffektivitet som en 73,5 kW hjultraktor.

Høj driftseffektivitet og god driftskvalitet

På grund af det lave tyngdepunkt, store vedhæftningskoefficient, god stabilitet, lille drejeradius manøvredygtighed og stærk off-road klatreevne, har larvetraktoren bedre tilpasningsevne til tunge plantningsoperationer og terrasser såsom landbrugsjord, tung lerjord og landindvindingsoperationer i bjergrige og bakkede områder.
Især i bakkede områder er hældningen på dyrket jord stor, jordmodstanden er ujævn, når man bruger hjultraktorer til at vippe driften, stabiliteten er dårlig, usikkerheden er stor, arbejdsdybden er ujævn, og driftskvaliteten er lav , og valget af bæltetraktor i disse områder kan forbedre driftskvaliteten væsentligt.

Lavt brændstofforbrug og høj omkostningsydelse

Markdriftsforsøg har vist, at bæltetraktorer med samme vægt bruger mere end 25 % mindre brændstof end hjultraktorer.Ud fra prissammenligningen er prisen på den 140 hestekræfter C1402 larvetraktor omkring 250.000 yuan, mens prisen på den 180 hestekræfter 1804 hjultraktor med samme arbejdskapacitet er omkring 420.000 yuan.Prisen på C1202 bæltetraktoren er omkring 200.000 yuan, og prisen på 1604 hjultraktoren med samme arbejdskapacitet er omkring 380.000 yuan, næsten dobbelt så dyr.Pris-ydelsesforholdet mellem hjultraktorer og bæltetraktorer er klart med et øjeblik.

En kort introduktion

I 2015 blev Gator Track grundlagt med hjælp fra rige erfarne ingeniører.Vores første spor blev bygget den 8th, marts, 2016. For de i alt byggede 50 containere i 2016 er indtil videre kun 1 krav på 1 stk.

Som en helt ny fabrik har vi alle helt nye værktøjer til de fleste størrelser tilgravemaskine spor, læssespor,dumper spor, ASV-spor oggummipuder.Senest har vi tilføjet en ny produktionslinje til snescooterbaner og robotbaner.Gennem tårer og sved, glad for at se, at vi vokser.


Indlægstid: 27-jan-2023