Su'esu'ega mana'oga mo maketi mo ta'avale fetolofi

Faʻatasi ma le tulaga o loʻo i ai nei o le atinaʻeina o tekonolosi, o le manaʻoga maketi ma le atinaʻeina o faʻataʻitaʻiga o taʻavale crawler e suʻesuʻeina.

Tulaga quo o le atina'eina o tekinolosi ta'avale fetolofi

Tou'a uamea

Ua fa'aaogaina fa'akomepiuta ta'avale u'amea u'amea i le popofou o le tula'i mai o ta'avale fetolofi, fa'atasi ai ma suiga i mana'oga o maketi.
O le tekonolosi foi o loʻo faʻaleleia pea ma faʻaleleia.Ona o le mautu lelei o le fa'aogaina o le afi ma le maualuga o le fa'aogaina o masini, e tele lona fa'aogaina i galuega fa'asao vai o fanua fa'ato'aga.Ae ui i lea, talu ai ona o le saoasaoa o taʻavale uʻamea uʻamea e telegese ma e le faigofie le fesiitaiga, o le manaʻoga maketi ua faʻaitiitia i tausaga talu ai nei.

To'u pa'u-u'u

O foliga vaaia o pala'a pa'u ua fa'amatu'u mo le leai o ni ta'avale uamea.O le afi o le taʻavale ala paʻu e mafai ona faʻafetaui manaʻoga o le taʻavale faʻatinoga, ma o lona faʻaogaina o se faʻamaufaʻailoga autu susu, lea e faʻaaoga ai tekinolosi mechatronics e mataʻituina ai meafaigaluega uma e faʻamautinoa ai le faʻatinoina o le masini atoa.

I le taimi nei, o palau tolo pa'u o lo'o mana'omia tele i le fa'ato'aga a Saina.

Su'esu'ega mana'oga mo maketi mo ta'avale fetolofi

O le fa'atinoina o galuega e a'afia ai mana'oga

I lalo o tulaga masani, o le gafatia faʻaletausaga o le taʻavale solosolo e tasi e 400 ~ 533 km2, ma le maualuga e mafai ona oʻo i le 667 km2, o tupe maua faʻaletausaga e sili atu le maualuga nai lo taʻavale uili.O lea la, crawler tractors i faatoaga.
O le faʻaaogaina o gaosiga faʻapisinisi e tele.Talu ai e mafai ona faʻaogaina tractors crawler e faʻaleleia atili ai le gaosiga o faʻatoʻaga ma faʻaleleia atinaʻe fale gaosi oloa, o loʻo faʻateleina foi le latou manaʻoga maketi.

O suiga o oloa e aafia ai manaoga

I le amataga o le atinaʻeina o taʻavale a Saina, o oloa e tele lava Dongfanghong 54 ituaiga, ma o le gaosiga mulimuli ane o le Dongfanghong 75 ituaiga e leʻi manaʻomia tele i le maketi ona o le le lava o le mana.Fa'atinoga malosi o le Dongfanghong Type 802Fa'aleleia lelei, o le tulaga fa'apitoa e sili atu le alualu i luma, ma o lo'o fa'atupula'ia le mana'oga o maketi.Ina ia fa'amalieina mana'oga o le gaosiga o fa'ato'aga, o lo'o fa'aauau pea ona fetu'una'i ma fa'aleleia e le fa'atekonolosi fa'ato'a fa'ato'aga fa'akomepiuta su'esu'ega fa'asaienisi talafeagai.O le tele o fa'ata'ita'iga fou o ta'avale ua fa'aosofia ai fo'i le mana'omia o le maketi mo ta'avale ta'avale, ua atia'e
E sili atu fa'amoemoega.O le tulaʻi mai o taʻavale paʻu paʻu e fai mo faʻaletonu o oloa faʻaleaganuʻu, o loʻo i ai le malosi lelei ma le tele o manaʻoga maketi.

Le a'afiaga o le mana'oga o pisinisi fa'ato'aga

E tusa ai ma fuainumera, i le taimi nei, o le 40 pasene o fanua faʻatoʻaga a Saina o loʻo faʻaaogaina e le 2.8 miliona matai faʻatoʻaga fou, ma le 200 miliona tagata faifaatoaga o loʻo faʻaaogaina le 60 pasene o lona fanua faʻatoʻaga.Faatasi ai ma le atinaʻeina o faʻapolofesa faʻapolofesa masini faʻatoʻaga ma le faʻalauiloaina o le puleaina o fanua tetele, faʻatoʻaga malosi ma lelei e manaʻomia ai le tele o taʻavale totolo e faʻaleleia ai le lelei o galuega.
Faʻatasi ai ma le faʻaleleia atili o tulaga faʻapitoa, o le a mautinoa lava le atinaʻeina o le taʻavale taʻavale i le lumanaʻi i le itu o le faʻalauteleina o le mana, faʻaogaina o le paʻu ma le faʻalauteleina, ma o le a sili atu le taua o le sao i le faʻaleleia o fua ma le lelei.

 

O se folasaga puupuu

I le 2015, Gator Track na faʻavaeina ma le fesoasoani a le au inisinia poto masani.O le matou ala muamua na fausia i le 8th, Mati, 2016. Mo le aofaiga atoa na fausia e 50 containers i le 2016, i le taimi nei na o le 1 le tagi mo le 1 pc.

I le avea ai ma se falegaosimea fou, e iai a matou mea faigaluega fou mo le tele o lapopoa moala eli, ala loader,ala talatala, ASV ala mapa'u pa'u.Talu ai nei lava na matou fa'aopoopoina ai se laina gaosiga fou mo auala fe'avea'i kiona ma ala ta'avale.E ala i loimata ma le afu, fiafia e vaai ua tatou tuputupu ae.


Taimi meli: Feb-01-2023