About Us

IMG_6243 Panorama

Para fabrikë Gator Track, ne jemi Aimax, tregtar për gjurmët e gomës për mbi 15 vjet. Duke u mbështetur nga përvojën tonë në këtë fushë, për t'i shërbyer më mirë klientëve tanë, kemi ndjerë nevojën për të ndërtuar një fabrikë të vetën tonë, jo në ndjekje të sasisë që ne mund të shesin, por çdo rrugë të mbarë të mirë ne kemi ndërtuar dhe të bëjë atë të llogarisë.

Në vitin 2015, Gator Track u themelua me ndihmën e inxhinierëve me përvojë të pasur. Udhë ynë i parë është ndërtuar në 8 -të , mars, 2016. për totalin e ndërtuar 50 kontenierë në vitin 2016, deri tani vetëm 1 kërkesë për 1 pc.

Si një fabrikë krejt të re, ne kemi të gjitha toolings markë të re për shumicën e madhësive për gjurmët ekskavator, gjurmët hamall, gjurmët Dumper, gjurmët ASV dhe pads gome. Kohet e fundit ne kemi shtuar një linjë të re për prodhimin e dëborës gjurmët celular dhe gjurmët robot. Nëpërmjet lot dhe djersë, të lumtur për të parë se ne jemi në rritje.

Ne shohim përpara për mundësinë për të fituar të biznesit tuaj dhe një marrëdhënie të gjatë të qëndrueshme.