Produkte & Piktura

 • Gjurmët e gomës 400X72.5kw Gjurmët e eskavatorit

  Gjurmët e gomës 400X72.5kw Gjurmët e eskavatorit

  Rreth nesh Ne gjithmonë besojmë se karakteri i dikujt vendos cilësinë e produkteve, detajet vendosin cilësinë e produkteve, me frymën ekipore REALISTIKE, EFICIENTE DHE INOVATIVE për burimin e fabrikës Kina gjurmë gome pas tregtimit Gjurmët e gomës Gjurmët e ekskavatorit Gjurmët e gomës (400X72.5kw), Mirëpresim ngrohtësisht vendas dhe klientët jashtë shtetit na dërgojnë pyetje, ne kemi ekip pune 24 orë!Në çdo kohë kudo, ne jemi ende këtu për të qenë partneri juaj.Përpara fabrikës Gator Track, ne jemi AIMAX, tregtar për gome...
 • Gjurmët e gomës 180X72 Mini Gjurmët e gomës

  Gjurmët e gomës 180X72 Mini Gjurmët e gomës

  Rreth nesh Produktet tona identifikohen gjerësisht dhe janë të besueshme nga konsumatorët dhe do të kënaqin dëshirat ekonomike dhe sociale në zhvillim të vazhdueshëm për Zbritje të madhe gome ngjitëse me përçueshmëri termike me ulje të madhe, Ne presim me padurim të krijojmë marrëdhënie biznesi afatgjatë me ju.Komentet dhe sugjerimet tuaja vlerësohen shumë.Produktet tona janë identifikuar gjerësisht dhe të besueshme nga konsumatorët dhe do të kënaqin dëshirat ekonomike dhe sociale në zhvillim të vazhdueshëm për...
 • MOROOKA RUBBER TRACKS MST2200 MST2300 VD DUMP TRUCK Madhësia e gjurmës: 750x150x66

  MOROOKA RUBBER TRACKS MST2200 MST2300 VD DUMP TRUCK Madhësia e gjurmës: 750x150x66

  GJURMË E RE GOME MOROOKA Kjo është një (1) pistë gome krejt e re pas tregtimit, E GARANTUAR për t'u përshtatur PERFEKT në modelet e mëposhtme: MST2200 MST2200VD MST2300 Nëse nuk e shihni modelin tuaj të listuar më sipër, ju lutemi na kontaktoni!Ne kemi qindra madhësi!Madhësia e pistës është 750 mm e gjerë, 150 mm hapësire dhe 66 lidhje.Rreth nesh Ne gjithmonë besojmë se karakteri i dikujt vendos cilësinë e produkteve, detajet vendosin cilësinë e produkteve, me ekipin REALIST, EFICIENT DHE INOVATIVE...
 • Gjurmët e gomës 500X100 Gjurmët Dumper

  Gjurmët e gomës 500X100 Gjurmët Dumper

  Rreth nesh "Sinqeriteti, inovacioni, rigoroziteti dhe efikasiteti" do të ishte konceptimi i vazhdueshëm i ndërmarrjes sonë me vendosjen afatgjatë së bashku me klientët për reciprocitet dhe përfitim të ndërsjellë për dërgesë të shpejtë Gjurmët e gomës në Kinë për ekskavatorë ndërtimi, Ne nderojmë thelbin tonë drejtor i Ndershmërisë në kompani, prioritet në kompani dhe do të bëjmë çmos për t'u ofruar blerësve tanë mallra me cilësi të lartë dhe mbështetje të jashtëzakonshme.“Sinqeriteti, Inovacioni, Rigoroziteti...
 • Gjurmët e gomës 450X83.5K Gjurmët e eskavatorit

  Gjurmët e gomës 450X83.5K Gjurmët e eskavatorit

  Rreth nesh Ne zakonisht ju furnizojmë vazhdimisht me mbështetjen më të ndërgjegjshme të blerësit, së bashku me shumëllojshmërinë më të gjerë të dizajneve dhe stileve me materialet më të mira.Këto përpjekje përfshijnë disponueshmërinë e modeleve të personalizuara me shpejtësi dhe dërgim për 2019 Dizajni më i fundit në Kinë PC30 PC45 PC60 PC100 PC120 PC200 PC300 PC400 Track Plate Track Pad Track Shoe, Firma jonë funksionon me parimin e procedurës së "njerëzve të bazuar në integritet, bashkëpunim të krijuar i orientuar, fitim-fitues c...
 • Gjurmët e gomës 300X55.5 Gjurmët e eskavatorit

  Gjurmët e gomës 300X55.5 Gjurmët e eskavatorit

  Rreth nesh Ne ndjekim parimin e administrimit të "Cilësia është e jashtëzakonshme, ofruesi është suprem, emri është i pari" dhe do të krijojmë dhe ndajmë sinqerisht suksesin me të gjithë klientelën për gomën e ekskavatorëve me shumicë, Ne synojmë inovacionin e vazhdueshëm të sistemit, inovacionin e menaxhimit, inovacionin elitar dhe risi sektoriale, jepni një lojë të plotë për avantazhet e përgjithshme dhe bëni vazhdimisht përmirësime për të mbështetur të shkëlqyera.Mezi presim që gjithnjë e më shumë miq të huaj të bashkohen në familjen tonë për f...