Nxehte REKOMANDUAR

Ne përpiqemi të jemi prodhuesi me cilësi më të lartë

Gjurmët e gomës 400X72.5X74 Gjurmët e eskavatorit

Qëndrueshmëri dhe performancë ekstreme e përbashkëta jonë...

450*71*82 Case Caterpillar Ihi Imer Sumitomo Ru...

450*71*82 KASTE CATERPILLAR IHI IMER SUMITOMO Ru...

Gjurmët e gomës 230X72X43 Gjurmët Mini Ekskavator

Rreth nesh Ne kemi një ekip shumë efikas për të...

Gjurmët e gomës Gjurmët e ekskavatorit 450X81.5KB

Rreth nesh Përpara fabrikës Gator Track, ne jemi...

Gjurmët e gomës 750X150 Gjurmët Dumper

Qëndrueshmëri dhe performancë ekstreme e përbashkëta jonë...

Gjurmët e gomës Gjurmët ASV

Rreth nesh Kompania jonë vlerëson “të arsyeshme...

Nxehte REKOMANDUAR

NË ÇDO KESH TË BOTËS DO TË GJENI NJË MAKINË MË TË SHOQËRISË

Përpara fabrikës Gator Track, ne jemi AIMAX, tregtar për shina gome për mbi 15 vjet.Duke u mbështetur nga përvoja jonë në këtë fushë, për t'i shërbyer më mirë klientëve tanë, ne ndjemë dëshirën për të ndërtuar një fabrikë tonën, jo në kërkim të sasisë që mund të shesim, por të çdo piste të mirë që ndërtuam dhe ta bëjmë atë të vlefshëm.