Kontrolli i cilësisë

Kontrolli i cilësisë fillon menjëherë me mbërritjen e çdo grupi të lëndës së parë.

Analiza kimike dhe kontrolli siguron performancën e duhur të materialit.

1 2

 

3 4

5 6

 

Për gabimin minimal të prodhimit, çdo punëtor në linjën e prodhimit ka kurs trajnimi për 1 muaj përpara se të prodhojë zyrtarisht për porosi.

Gjatë prodhimit, menaxheri ynë me përvojë 30 vjeçare patrullon gjatë gjithë kohës, për të siguruar që të gjitha procedurat të ndiqen në mënyrë rigoroze.

7

Pas prodhimit, çdo pistë do të vëzhgohet me kujdes dhe do të shkurtohet nëse është e nevojshme, për të paraqitur produktin më cilësor që mund të bëjmë.

8

 

Nr. serial për çdo pistë është një dhe i vetëm, janë numrat e tyre të identifikimit, ne mund të dimë datën e saktë të prodhimit dhe punëtori që e ka ndërtuar atë, gjithashtu mund të gjurmojë në grupin e saktë të lëndës së parë.

9

 

Me kërkesë të klientit, ne gjithashtu mund të bëjmë kartelë të varur me barkod specifik dhe gjithashtu barkod me numrin serial për çdo këngë, kjo i ndihmon klientët të skanojnë, të sigurojnë dhe të shesin.(Por zakonisht ne nuk furnizojmë barkodin pa kërkesat e klientit, jo të gjithë klientët kanë makinë barkodi për ta skanuar)

10

Zakonisht ne ngarkojmë binarët e gomës pa asnjë paketë, por sipas kërkesës së klientit, gjurmët mund të paketohen edhe në paleta me plastikë të zezë të mbështjellë rreth e rrotull për të lehtësuar ngarkimin/shkarkimin, ndërkohë që sasia/kontejneri do të jetë më i vogël.

11

12