News

  • Kaluwihan saka excavator crawler

    Fungsi utama "trek" yaiku nambah area kontak lan nyuda tekanan ing lemah, supaya bisa mlaku kanthi lancar ing lemah alus; fungsi "grouser" utamane kanggo nambah gesekan karo permukaan kontak lan nggampangake operasi pendakian. Kr ...
    Read more
  • Status mesin konstruksi gabungan saiki yaiku manufaktur crawler

    Kondisi kerja para excavator, buldoser, crane crawler lan peralatan liyane ing mesin konstruksi angel banget, utamane crawler ing sistem mlaku-mlaku ing papan kerja kudu tahan ketegangan lan pengaruh sing luwih gedhe. Kanggo nemokake sifat mekanik crawler, perlu ...
    Read more
  • Standar inspeksi kanggo topeng medis

    1. Topeng proteksi medis tundhuk karo standar GB19083-2003 "Syarat Teknis Masker Pelindung Medis". Indikator teknis sing penting kalebu efisiensi filtrasi partikel non-berminyak lan resistensi aliran udara: (1) Efisiensi filtrasi: Ing kahanan hawa ...
    Read more
  • Kita ana ing BAUMA Shanghai 2018

    Our exhibition in Bauma Shanghai was a great success! It was a happy event for us to know so many customers from all over the world. Glad and honored for us to be approved and start new business relationships.   Our sales team stand by 24 hours to help with all we can! We look forward to meetin...
    Read more
  • Kita bakal melu intermat 2018 ing 04/2018

    Kita bakal melu ing Intermat 2018 hib Pameran Internasional Kanggo Konstruksi lan Prasarana) jam 04/2018!, Welcome kanggo ngunjungi kita! Booth No. Hasil
    Read more
  • Gator Lacak Peralatan Lingkungan

    In the past few weeks, our factory has made a great improvement, since there are many experienced workers came. Our production efficiency also can be extremely enhanced  with the experienced workers. Until now, our products have a great improvement and we will be continued growing. As you may kn...
    Read more