News

 • Предности на багери за ползење

  Главната функција на „патеката“ е да ја зголеми површината за контакт и да го намали притисокот врз земјата, така што може да работи непречено на мекото тло; функцијата на „грузер“ е главно да го зголемува триењето со површината на контактот и да ги олеснува операциите за искачување. Нашите CR ...
  Read more
 • Тековен статус на градежна машинерија комбинирано производство на роботи

  Условите за работа на багерите, булдожерите, кранските кранови и друга опрема во градежната машинерија се тешки, особено индексиите во системот за одење на работа треба да издржат поголема напнатост и влијание. За да се исполнат механичките својства на роботот, потребно е ...
  Read more
 • Инспекциски стандарди за медицински маски

  1. Медицинска заштитна маска Таа е во согласност со стандардот GB19083-2003 „Технички услови за медицински заштитни маски“. Важните технички индикатори вклучуваат ефикасност на филтрирање на мрсни честички и отпорност на проток на воздух: (1) Ефикасност на филтрацијата: Под услов на проток на воздух ...
  Read more
 • Бевме во БАУМА Шангај 2018 година

  Our exhibition in Bauma Shanghai was a great success! It was a happy event for us to know so many customers from all over the world. Glad and honored for us to be approved and start new business relationships.   Our sales team stand by 24 hours to help with all we can! We look forward to meetin...
  Read more
 • Attendе присуствуваме на интерматската 2018 година на 04/2018 година

  Willе присуствуваме на Интермат 2018 (Меѓународна изложба за градежништво и инфраструктура) на 04/2018 , добредојде да не посетите oth Штанд бр. All Hall a D 071 Датум : 2018.04.23-04.28
  Read more
 • Gator Track Опрема за животна средина

  In the past few weeks, our factory has made a great improvement, since there are many experienced workers came. Our production efficiency also can be extremely enhanced  with the experienced workers. Until now, our products have a great improvement and we will be continued growing. As you may kn...
  Read more
123 Следно> >> Страна 1/3