News

 • Avantazhet e ekskavatorëve zvarritës

  Funksioni kryesor i "pistës" është të rrisë zonën e kontaktit dhe të zvogëlojë presionin në tokë, në mënyrë që të mund të funksionojë mirë në tokë të butë; funksioni i "Grouser" është kryesisht rritja e fërkimit me sipërfaqen e kontaktit dhe lehtësimi i operacioneve të ngjitjes. CR tona ...
  Read more
 • Statusi aktual i makinerive të ndërtimit prodhim i kombinuar i zvarritësve

  Kushtet e punës së ekskavatorëve, buldozerëve, vinçave zvarritës dhe pajisjeve të tjera në makineritë e ndërtimit janë të vështira, veçanërisht zvarritësit në sistemin e ecjes në punë duhet të përballojnë tensionin dhe ndikimin më të madh. Për të përmbushur vetitë mekanike të zvarritësit, është e nevojshme ...
  Read more
 • Standardet e inspektimit për maskat mjekësore

  1. Maskë mbrojtëse mjekësore Ajo përputhet me standardin GB19083-2003 "Kërkesat teknike për maskat mbrojtëse mjekësore". Treguesit e rëndësishëm teknikë përfshijnë efikasitetin e filtrimit të grimcave jo me vaj dhe rezistencën e rrjedhës së ajrit: (1) Efikasiteti i filtrimit: Nën gjendjen e ajrit ...
  Read more
 • Ne ishim në BAUMA Shanghai 2018

  Our exhibition in Bauma Shanghai was a great success! It was a happy event for us to know so many customers from all over the world. Glad and honored for us to be approved and start new business relationships.   Our sales team stand by 24 hours to help with all we can! We look forward to meetin...
  Read more
 • Ne do të marrim pjesë në intermat 2018 në 04/2018

  Ne do të marrim pjesë në Intermat 2018 Ex Ekspozita Ndërkombëtare për Ndërtim dhe Infrastrukturë) në 04/2018 , mirëpritur të na vizitoni! Kabinën Nr. :Hall a D 071 Data : 2018.04.23-04.28
  Read more
 • Gator Track Pajisjet Mjedisore

  In the past few weeks, our factory has made a great improvement, since there are many experienced workers came. Our production efficiency also can be extremely enhanced  with the experienced workers. Until now, our products have a great improvement and we will be continued growing. As you may kn...
  Read more