ТОПЛО ПРЕПОРАЧАНО

Ние се стремиме да бидеме производител со највисок квалитет

Гумени патеки 400X72.5X74 Патеки за багер

Екстремна издржливост и перформанси Нашиот заеднички...

450*71*82 Случај Caterpillar Ihi Imer Sumitomo Ru...

450*71*82 ФУТКА CATERPILLAR IHI IMER SUMITOMO Ru...

Гумени патеки 230X72X43 Мини багерски патеки

За нас Имаме високо ефикасен тим за...

Гумени патеки 450X81,5KB Патеки за багер

За нас Пред фабриката Gator Track, ние сме...

Гумени патеки 750X150 Патеки за дампер

Екстремна издржливост и перформанси Нашиот заеднички...

Гумени песни ASV песни

За нас Нашата компанија смета за „разумно...

ТОПЛО ПРЕПОРАЧАНО

ВО СЕКОЈ ЌОГОВ НА СВЕТОТ ЌЕ НАЈДЕТЕ ПОДОБРА МАШИНА

Пред фабриката Gator Track, ние сме AIMAX, трговец со гумени шини повеќе од 15 години.Тргнувајќи од нашето искуство во оваа област, за подобро да им служиме на нашите клиенти, почувствувавме потреба да изградиме сопствена фабрика, не во потрага по количина што можеме да ја продадеме, туку за секоја добра патека што ја изградивме и ќе ја направиме важна.