Advantages of crawler excavators

Fungsi utama "trek" nyaéta pikeun ningkatkeun luas kontak sareng ngirangan tekanan dina taneuh, supados tiasa dianggo lancar dina taneuh lemes; fungsi "grouser" utamina pikeun ningkatkeun gesekan kalayan permukaan kontak sareng mempermudah operasi pendakian.
Éksplorasi crawler tiasa langkung saé menangani sagala jinis lingkungan anu karasa, langkung saé ngalengkepan padamelanana, sareng tiasa ngalangkungan sababaraha halangan, sapertos lereng gunung, jurang, jst., Tanpa kapangaruhan ku kaayaan jalan. Salaku conto, nalika lamping dikenceng, penggalian kedah damel di lingkungan anu condong. Dina waktos ayeuna, anu ngagali roda henteu tiasa dianggo dina kaayaan slop, tapi jinis crawler tiasa didamel di dinya. Jinis crawler saé Pakem sareng setir fléksibel. Dina usum hujan, moal aya skidding atanapi drifting nalika leumpang.
Éta tiasa disebatkeun yén jinis crawler tiasa kompeten dina lingkungan naon waé sareng seueur dianggo di situs konstruksi sareng daérah anu kirang kondisi jalan.

track karét excavator lagu karét mini excavator lagu gator track


Post time: Dec-11-2020