Advantages of crawler excavators

Fungsi utama "trek" yaiku nambah area kontak lan nyuda tekanan ing lemah, supaya bisa mlaku kanthi lancar ing lemah alus; fungsi "grouser" utamane kanggo nambah gesekan karo permukaan kontak lan nggampangake operasi pendakian.
kitacrawler excavatorsbisa ngatasi kabeh jinis lingkungan sing angel, luwih ngrampungake tugas, lan bisa ngliwati macem-macem alangan, kayata ing lereng bukit, jurang lsp, tanpa kena pengaruh kahanan dalan. Contone, nalika slope dipadhet, excavator kudu kerja ing lingkungan sing miring. Ing wektu iki, penggalian rodha ora bisa mlaku ing kahanan miring, nanging jinis crawler bisa dibangun. Jinis crawler apik Genggeman lan kemudi sing fleksibel. Ing wayah udan, ora bakal ana skidding utawa drifting nalika mlaku-mlaku.
Bisa diarani jinis crawler bisa kompeten ing lingkungan apa wae lan digunakake ing situs konstruksi lan wilayah sing kurang kondhisi dalan.

track excavator karet paling apik trek mini excavator trek gator


Post time: Dec-11-2020