Advantages of crawler excavators

Главната функција на „патеката“ е да ја зголеми површината за контакт и да го намали притисокот врз земјата, така што може да работи непречено на мекото тло; функцијата на „грузер“ е главно да го зголемува триењето со површината на контактот и да ги олеснува операциите за искачување.
Нашите багери за ползењеможе подобро да се справи со сите видови на сурова околина, подобро да ја заврши работата и да премине низ разни пречки, како што се ридови, гребени, итн., без да биде под влијание на условите на патот. На пример, кога ќе се набие наклонот, багерот треба да работи во наклонета околина. Во тоа време, копањето на тркалото не може да работи под наведнат услов, но на него може да се конструира типот на влекач. Типот на влекач е добар Зафатот и флексибилното управување. Во дождливите денови, нема да се лизга или лебди при одење.
Може да се каже дека типот на влекач може да биде компетентен во секое опкружување и е широко користен во градилишта и области со лоши услови на патот.

најдобра гумена патека багер за багери мини багер песни гаторска патека


Post time: Dec-11-2020