Advantages of crawler excavators

Funksioni kryesor i "pistës" është të rrisë zonën e kontaktit dhe të zvogëlojë presionin në tokë, në mënyrë që të mund të funksionojë mirë në tokë të butë; funksioni i "Grouser" është kryesisht rritja e fërkimit me sipërfaqen e kontaktit dhe lehtësimi i operacioneve të ngjitjes.
tanë zvarritësmund të merret më mirë me të gjitha llojet e mjediseve të vështira, të përfundojë më mirë punën dhe mund të kalojë pengesa të ndryshme, të tilla si kodra, kreshta, etj, pa u prekur nga kushtet e rrugës. Për shembull, kur pjerrësia është e ngjeshur, gërmuesi duhet të punojë në një mjedis të pjerrët. Në këtë kohë, gërmimi i rrotave nuk mund të funksionojë në kushtet e pjerrëta, por lloji i zvarritësve mund të ndërtohet në të. Lloji zvarritës është i mirë Mbërthimi dhe drejtimi fleksibël. Në ditët me shi, nuk do të ketë rrëshqitje ose lëvizje gjatë ecjes.
Mund të thuhet se lloji zvarritës mund të jetë kompetent në çdo mjedis dhe përdoret gjerësisht në vendet e ndërtimit dhe zonat me kushte të këqija rrugore.

gjurmët më të mira pista gërmimi gome mini ekskavator gjurmët pista gator


Post time: Dec-11-2020