Kaluwihan saka excavator crawler

Fungsi utama "trek" yaiku kanggo nambah area kontak lan nyuda tekanan ing lemah, supaya bisa lancar ing lemah sing alus;fungsi "grouser" utamané kanggo nambah gesekan karo lumahing kontak lan nggampangake operasi climbing.
kitacrawler excavatorbisa luwih apik ngatasi kabeh jinis lingkungan sing atos, luwih apik ngrampungake karya, lan bisa nyabrang macem-macem alangan, kayata lereng bukit, pegunungan, lan liya-liyane, tanpa kena pengaruh kahanan dalan.Contone, nalika slope wis compacted, excavator kudu bisa ing lingkungan sloped.Ing wektu iki, penggalian roda ora bisa digunakake ing kondisi sloped, nanging jinis crawler bisa dibangun ing kono.Jinis crawler apik Genggeman lan kemudi fleksibel.Ing dina udan, ora bakal ana skidding utawa drifting nalika mlaku.
Bisa diarani yen jinis crawler bisa kompeten ing lingkungan apa wae lan digunakake kanthi akeh ing situs konstruksi lan wilayah kanthi kondisi dalan sing ora apik.

trek karet excavator trek paling trek excavator mini trek gator trek


Wektu kirim: Dec-11-2020