Fordeler med beltemaskiner

Hovedfunksjonen til "spor" er å øke kontaktområdet og redusere trykket på bakken, slik at det kan fungere jevnt på mykt underlag;funksjonen til "grouser" er hovedsakelig å øke friksjonen med kontaktflaten og lette klatreoperasjoner.
Vårbeltegående gravemaskinerkan bedre håndtere alle slags tøffe miljøer, bedre fullføre arbeidet, og kan krysse ulike hindringer, som åssider, rygger osv. uten å bli påvirket av veiforholdene.For eksempel, når skråningen er komprimert, må gravemaskinen jobbe i et skrånende miljø.På dette tidspunktet kan ikke hjulgravingen fungere under skrånende tilstand, men beltetypen kan konstrueres på den.Crawler-typen er god Grepet og fleksibel styring.På regnværsdager vil det ikke være skrens eller driving når du går.
Det kan sies at larvebåndstypen kan være kompetent i alle miljøer og er mye brukt på byggeplasser og områder med dårlige veiforhold.

De kan også håndtere ulendt terreng bedre enn hjulgravere.Terrenget gjør dem ideelle for byggeplasser som ikke er lett tilgjengelige.

En annen fordel med beltemaskiner er at de er mer allsidige.De kan utstyres med ulike fester, noe som gjør dem perfekte for ulike oppgaver, fra graving av grøfter til løfting av tung last;beltegravere kan alt.

Til slutt, beltemaskiner er rimeligere enn hjulgravere.Med tanke på alle fordelene de tilbyr, er det ikke vanskelig å se hvorfor de er så populære blant byggefirmaer.Så hvis du leter etter en ny gravemaskin, bør du vurdere beltemodellen;du vil ikke bli skuffet!

Beltemaskiner varer også lenger enn hjulgravere fordi belter tar flere mindre treff enn hjul, og det er mindre sannsynlig at de slites.Derfor trenger du ikke bytte ut beltegraveren så ofte, og du sparer mye penger i det lange løp.

Så du vet allerede noen av grunnene til at flere og flere velger beltemaskiner fremfor hjul.Hvis du er på jakt etter en ny gravemaskin, husk disse fordelene, du vil ikke angre!

effektiv 的图像结果

 

Om oss

Før Gator Track-fabrikken er vi AIMAX, forhandler av gummibelter i over 15 år.Med utgangspunkt i vår erfaring på dette feltet, for å kunne betjene kundene våre bedre, følte vi trangen til å bygge en egen fabrikk, ikke i jakten på kvantitet vi kan selge, men etter hvert bra spor vi bygget og få det til å telle.

I 2015 ble Gator Track grunnlagt med hjelp av rike erfarne ingeniører.Vår første bane ble bygget 8th, mars 2016. For totalt bygget 50 containere i 2016 er det så langt kun 1 krav på 1 stk.

Som en helt ny fabrikk har vi alle splitter nye verktøy for de fleste størrelsene tilgravemaskinspor, lastespor,dumper spor, ASV-skinner og gummiputer.Senest har vi lagt til en ny produksjonslinje for snøscooterbaner og robotbaner.Gjennom tårer og svette, glad for å se at vi vokser.

Vi ser frem til muligheten til å tjene din virksomhet og et langvarig forhold.

GATOR TRACK (4)

GATOR SPOR


Innleggstid: Des-06-2022