Forbedringstiltak for sporkasting av minigraver

For masseproduserte produkter er det et nært forhold mellom rasjonaliteten til strukturen og prosess og kostnadskontroll, noe som krever at designere vurderer virkningen av struktur og prosess på kostnadene mens de optimerer design.

Vanlige designmetoder for optimalisering inkluderer forenkling, sletting, sammenslåing og transformasjon.Når du implementerer optimalisering, må du ta hensyn til: slette funksjonen til en del, vurder forskjellen før og etter sletting;For å integrere funksjonene til en del, vurder forskjellen før og etter integrasjon;Om design, form og toleranse kan endres, om formen kan forenkles, om materialet kan reduseres, om sporet kan oppheves og toleransen lempes;Er det mulig å endre det

Bruk standarddeler for å forbedre allsidigheten til deler;Om bearbeidingsprosessen til delen kan optimaliseres, om maskinering kan elimineres eller nye materialer kan brukes, om det finnes billigere deler for samme funksjon osv.

Forbedringstiltak

Sporet faller av og gravemaskinen kan ikke graves, noe som medfører betydelige tap for kunden, og det må iverksettes visse tiltak for å forbedre den.I lys av fenomenet med lav hardhet av sporlenker, ved å forbedre varmebehandlingsprosessen til sporlenker, økes sporholdetiden, den metallografiske strukturen til lenkene forbedres, og hardhetsverdien til leddene økes, slik at hardhetsverdien til lenkene når 50~55HRC.

Med tanke på den alvorlige slitasjen på sportappakselen og deformasjonen og fall av sporet, kan fordelingsposisjonen til valsen forbedres ved utforming av firehjulsbeltet, slik at de tilstøtende tre sportappakslene unngår å komme i kontakt med valsen samtidig, reduser trykket på stiftakselen, reduser slitasjen på stiftakselen og forleng levetiden til sporet.

En kort introduksjon

I 2015 ble Gator Track grunnlagt med hjelp av rike erfarne ingeniører.Vår første bane ble bygget 8th, mars, 2016. For totalt bygde 50 containere i 2016, så langt kun 1 krav på 1 stk.

Som en helt ny fabrikk har vi alle splitter nye verktøy for de fleste størrelsene tilgravemaskinspor, lastespor,dumper spor, ASV-spor oggummiputer.Senest har vi lagt til en ny produksjonslinje for snøscooterbaner og robotbaner.Gjennom tårer og svette, glad for å se at vi vokser.

 


Innleggstid: 19-jan-2023